Csomagolástechnika - Boglárka Panzió és Étterem - Mezőkövesd

Csomagolástechnika

A szállítási csomagolás és a rakományrögzítés célja

Különleges szakterületünk az export szállításoknál alkalmazható átmeneti korrózióvédő csomagolási eljárások.

Vállaljuk a különböző áruk, gépek tengeri, légi, közúti csomagolását. anyaggal kombinálva. Vállaljuk a nem általunk csomagolt, vagy csomagolatlan dolgok, konténerben való rögzítését is. Ezt főleg tengerentúli csomagoláshoz illetve légi csomagolásnál ajánlott.

A csomagolások döntő többségét a megbízó telephelyén, de kisebb térfogat vagy súly esetén, meg a saját telephelyünkön végezzük.

Exportcsomagolás

Az exportra kerülő gépeket és berendezéseket, becsomagoljuk a klimatikus viszonyoknak és a várható szállítási igénybevételnek megfelelően. Az általunk készített külső és belső csomagolás biztosítja, hogy az áru kifogástalan állapotban, korróziómentesen jusson el a címzetthez.

Az általunk szolgáltatott fa csomagolóanyagok, ládák, alátét fák, stb. megfelelnek a FAO ISPM 15. szabványnak. (Irányelvek a fa-csomagolóanyag szabályozásra a nemzetközi kereskedelemben)

A fa csomagolóanyagokhoz Kezelési Tanúsítványt biztosítunk (Certficate of Treatment) és minden darabra felfestett ISPM logót. A kezelési tanúsítvány alapján a területileg illetékes Növény és Talajvédelmi Szolgálat Növényegészségügyi Bizonyítványt (Phytosanitary Certificate) állít ki, amely elengedhetetlenül szükséges az áru EU-n kívüli cél országokba való akadálytalan belépéséhez.

KIHELYEZETT CSOMAGOLÓ CSAPAT

Vállaljuk cégek napi csomagolási problémáinak megoldását, ahol a csomagolandó mennyiség már olyan méretet ölt, hogy azzal külön céget bíznak meg. Ilyenkor a szükséges létszámmal egy csomagoló csapatot alakítunk és összehangoljuk a csomagolást a csomagolóeszközök gyártásával. A csomagoló csapat létszámát ill. a csomagolási kapacitást folyamatosan biztosítjuk. A termékeket folyamatosan csomagoljuk, így a megbízó teljesen mentesül a csomagolás terhétől, kockázatától!